Nákupní košík

Přejít k pokladně

Dámská kožená kabelka Andys A4

5 590,00 Kč



Detail produktu

Dámská kožená kabelka Andys A4

5 590,00 Kč

Popis produktu:

Dámská kožená kabelka Andys A4 - kvalitní dámská kožená kabelka vyrobená ručně z pravé hovězí kůže. Kožená kabelka má jedno hlavní oddělení, ve kterém se nachází na přední straně jedna kapsa z podšívky rozdělená na tři části. Zevnitř na zadní straně je zipová kapsa, která má na sobě našitou menší separaci uzavíratelnou na zip. Zvenčí na předním dílu má kabelka jednu funkční ozdobnou zipovou kapsu a po obou bocích má kabelka našité dvě ozdobní funkční zipové kapsy.

Kožená kabelka Andys A4 je uzavíratelná z vrchní strany na zip. Aby se dno kabelky při manipulaci tolik neopotřebovávalo je vyztuženo a chráněno kovovými nýty (puklemi).

Kabelka má jedno držátko do ruky, které je ke kabelce ozdobně připevněno nastavitelnými přezkami. K držátku do ruky je pomocí karabin připevněn ještě popruh přes rameno, kterého délku je možné libovolně nastavovat.

Vnitřek kabelky je navržen tak, aby v něm bylo možné pohodlně nosit dokumenty ve formátu A4.

Kabelka má rozměry 35 cm x 38 cm x 16 cm.

 

Tento výrobek dodáváme v různých barevných kombinacích.
Více o barvách kůže se můžete dočíst zde.

Kupující bere na vědomí, že pokud si vybere u jakéhokoliv výrobku jinou barevnou kombinaci než hnědá kůže, černá kůže, hnědá kůže hnědá nit, nebo černá kůže černá nit, nebude mít nárok bez důvodu vrátit tento výrobek dle § 1837 občanského zákoníku z důvodu, že daný výrobek je upraven dle jeho osobních přání a požadavků a pro jeho osobu, a takový výrobek je dále neprodejný.
360° prohlídka:

Výrobce:

Brašnářství Tatiana Brašnářství Tatiana
Výrobce kvalitních kožených výrobků z pravé hovězí kůže


Naše výrobky vyrábíme výhradně ručně, a tak je každý náš výrobek svým způsobem originál. Proto se může stát, že se budou nabízené výrobky nepatrně lišit od uvedených fotografií.

Po objednávce každého zákazníka zpravidla telefonicky kontaktujeme a dohodneme přesné detaily výrobku.

Nepřehlédněte také tyto výrobky z pravé hovězí kůže:



Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.