Nákupní košík

Přejít k pokladně

Kožená kabela Rámová - pozastavena výroba

5 969,00 Kč



Detail produktu

Kožená kabela Rámová - pozastavena výroba

5 969,00 Kč

Popis produktu:

Kožená kabela Rámová - kvalitní kožená rámová kabela vyrobená ručně z pravé hovězí kůže, která našla oblíbení také u doktorů pro nošení doktorských nástrojů a léků. Kožená kabela má na vrchní straně pro tento druh kabel typický rám o délce 35 cm, který uzavírá jedno hlavní oddělení této kožené kabely. V hlavním podšívkovém oddělení se z jedné strany nachází zipová kapsa a z druhé kapsa na gumičku. Na předním díle kabely jsou našité ozdobné pruhy kůže. K pohodlnému otevíraní kabely napomáhá kožený jazýček našitý na předním díle pod rámem kabely.

Na ráme kabely je držátko do ruky. Pro nošení přes rameno má kabela kožený řemen na karabinky, kterého délku je možné upravit.

Kožená kabela Rámová má vnější rozměry 36 cm x 25 cm x 20 cm a jedno držátko do ruky a řemen přes rameno, kterého délku je možné přizpůsobovat pomocí přezky.

 

Tento výrobek dodáváme v různých barevných kombinacích.
Více o barvách kůže se můžete dočíst zde.

Kupující bere na vědomí, že pokud si vybere u jakéhokoliv výrobku jinou barevnou kombinaci než hnědá kůže, černá kůže, hnědá kůže hnědá nit, nebo černá kůže černá nit, nebude mít nárok bez důvodu vrátit tento výrobek dle § 1837 občanského zákoníku z důvodu, že daný výrobek je upraven dle jeho osobních přání a požadavků a pro jeho osobu, a takový výrobek je dále neprodejný.
360° prohlídka:

Výrobce:

Brašnářství Tatiana Brašnářství Tatiana
Výrobce kvalitních kožených výrobků z pravé hovězí kůže


Naše výrobky vyrábíme výhradně ručně, a tak je každý náš výrobek svým způsobem originál. Proto se může stát, že se budou nabízené výrobky nepatrně lišit od uvedených fotografií.

Po objednávce každého zákazníka zpravidla telefonicky kontaktujeme a dohodneme přesné detaily výrobku.

Nepřehlédněte také tyto výrobky z pravé hovězí kůže:



Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.