Nákupní košík

Přejít k pokladně

Kožené pouzdro na číšnickou kasírku

1 190,00 Kč



Detail produktu

Kožené pouzdro na číšnickou kasírku

1 190,00 Kč

Popis produktu:

Toto kožené pouzdro na číšnickou kasírku je vyrobené z kvalitní hovězí kůže. Je pomůckou nejen pro číšníky. Pouzdro na kasírku dodáváme ve všech barvách kůže, ale nejoblíbenější je černá. Na přední straně pouzdra se nachází úchyt na tužku a kapsička na bločky. Pouzdro je vyrobené tak, aby se dalo nosit zavěšené na opasku, který Vám k pouzdru taky rádi dodáme. Opasek si můžete vybrat zde.

Toto kožené pouzdro na kasírku si můžete zakoupit v tomto zlevněném setu pro číšniky, který krom koženého pouzdra obsahuje také tuto koženou kasírku a tento kožený opasek.

Kožené pouzdro na číšnickou kasírku má rozměry 23,5 cm x 13,5 cm x 6 cm, vejde se do něj ale peněženka o rozměrech 12 cm x 5 cm x výška (výška peněženky není limitující protože se peněženka do pouzdra zasouvá).

 

Tento výrobek dodáváme v různých barevných kombinacích.
Více o barvách kůže se můžete dočíst zde.

Kupující bere na vědomí, že pokud si vybere u jakéhokoliv výrobku jinou barevnou kombinaci než hnědá kůže, černá kůže, hnědá kůže hnědá nit, nebo černá kůže černá nit, nebude mít nárok bez důvodu vrátit tento výrobek dle § 1837 občanského zákoníku z důvodu, že daný výrobek je upraven dle jeho osobních přání a požadavků a pro jeho osobu, a takový výrobek je dále neprodejný.
360° prohlídka:

Výrobce:

Brašnářství Tatiana Brašnářství Tatiana
Výrobce kvalitních kožených výrobků z pravé hovězí kůže


Naše výrobky vyrábíme výhradně ručně, a tak je každý náš výrobek svým způsobem originál. Proto se může stát, že se budou nabízené výrobky nepatrně lišit od uvedených fotografií.

Po objednávce každého zákazníka zpravidla telefonicky kontaktujeme a dohodneme přesné detaily výrobku.

Nepřehlédněte také tyto výrobky z pravé hovězí kůže:



Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.