Nákupní košík

Přejít k pokladně

Kožené pouzdro na vizitky

490,00 Kč



Detail produktu

Kožené pouzdro na vizitky

490,00 Kč

Popis produktu:

Kožené pouzdro na vizitky - kvalitní zavírací kožené pouzdro na vizitky vyrobené z pravé hovězí kůže. Kožené pouzdro na vizitky má zavírání řešeno pomocí kožené klapny, která se uzavírá kovovým magnetem. Klapna koženého pouzdra na vizitky je prodloužená tak, aby pouzdro mohlo stát volně položené na stole. Přední strana pouzdra je zdobená prošitým kusem kůže.

Kožené pouzdro na vizitky je přizpůsobeno pro nošení vizitek ve standardním formátu 9 cm x 5 cm a vejde se jich tam přibližně 35 (závisí na tloušťce papíru). Pouzdro je však možné přizpůsobit na míru i pro jiné formáty vizitek (po objednávce Vás budeme telefonicky kontaktovat a upřesníme Vaše přesné požadavky na pouzdro).

 

Tento výrobek dodáváme v různých barevných kombinacích.
Více o barvách kůže se můžete dočíst zde.

Kupující bere na vědomí, že pokud si vybere u jakéhokoliv výrobku jinou barevnou kombinaci než hnědá kůže, černá kůže, hnědá kůže hnědá nit, nebo černá kůže černá nit, nebude mít nárok bez důvodu vrátit tento výrobek dle § 1837 občanského zákoníku z důvodu, že daný výrobek je upraven dle jeho osobních přání a požadavků a pro jeho osobu, a takový výrobek je dále neprodejný.
360° prohlídka:

Výrobce:

Brašnářství Tatiana Brašnářství Tatiana
Výrobce kvalitních kožených výrobků z pravé hovězí kůže


Naše výrobky vyrábíme výhradně ručně, a tak je každý náš výrobek svým způsobem originál. Proto se může stát, že se budou nabízené výrobky nepatrně lišit od uvedených fotografií.

Po objednávce každého zákazníka zpravidla telefonicky kontaktujeme a dohodneme přesné detaily výrobku.

Nepřehlédněte také tyto výrobky z pravé hovězí kůže:



Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.