Nákupní košík

Přejít k pokladně

Kožená brašna Lesanka A4

4 690,00 Kč



Detail produktu

Kožená brašna Lesanka A4

4 690,00 Kč

Popis produktu:

Kožená brašna Lesanka A4 - kvalitní kožená brašna vyrobená z pravé hovězí kůže - hlazenice, která je ručně barvená. Kožená brašna Lesanka je vyrobená z kůže tlusté 2,5 mm a řemen brašny o šířce 3 cm je vyroben z kůže tlusté 3 mm. Řemen brašny je dostatečně dlouhý pro pohodlné nošení přes rameno a jeho délku je možné upravovat pomocí přezky. Kožená brašna je uzpůsobená tak, aby se do ní v pohodě vešel formát A4. Brašna se uzavíra na klapnou pomocí přezky. Brašna Lesanka má na předním dílu pod klapnou našitou jednu větší kapsu vhodnou pro nošení peněženky či mobilu. Vnitřní prostor je dostatečné velký a skláda se pouze z jedného oddělení.

Vnitřek kabely je navržen tak, aby v něm bylo možné pohodlně nosit dokumenty ve formátu A4.

Kožená brašna Lesanka má vnější rozměry 32 cm x 27 cm x 11 cm.

 

Tento výrobek dodáváme v různých barevných kombinacích.
Více o barvách kůže se můžete dočíst zde.

Kupující bere na vědomí, že pokud si vybere u jakéhokoliv výrobku jinou barevnou kombinaci než hnědá kůže, černá kůže, hnědá kůže hnědá nit, nebo černá kůže černá nit, nebude mít nárok bez důvodu vrátit tento výrobek dle § 1837 občanského zákoníku z důvodu, že daný výrobek je upraven dle jeho osobních přání a požadavků a pro jeho osobu, a takový výrobek je dále neprodejný.
360° prohlídka:

Výrobce:

Brašnářství Tatiana Brašnářství Tatiana
Výrobce kvalitních kožených výrobků z pravé hovězí kůže


Naše výrobky vyrábíme výhradně ručně, a tak je každý náš výrobek svým způsobem originál. Proto se může stát, že se budou nabízené výrobky nepatrně lišit od uvedených fotografií.

Po objednávce každého zákazníka zpravidla telefonicky kontaktujeme a dohodneme přesné detaily výrobku.

Nepřehlédněte také tyto výrobky z pravé hovězí kůže:



Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.